Over mij

Foto Manouk

Mijn naam is Manouk Meijer-Blikman. Samen met mijn man Melvin, onze zoon Stijn en onze dieren woon ik aan de rand van het mooie Gaanderen. Ik ben gecertificeerd yogadocente (erkend door Yoga Alliance RYS-200 en bijscholingen RYS-50).

Jaren geleden ben ik de mat op gegaan omdat ik vond dat het anders moest. Ik had niet verwacht dat yoga zo veel positieve verandering in mij teweeg zou brengen. Ik heb geleerd meer te ontspannen, beter te ademen, goed naar mijzelf te luisteren en vooral mijn eigen grenzen te bewaken. Daarbij heeft yoga er voor gezorgd dat mijn lichaam soepeler is geworden, ik minder stress heb (of er beter mee om kan gaan) en sindsdien minder lichamelijke klachten ervaar.

Ik vind het ontzettend leuk om mijzelf steeds meer te ontwikkelen en uit te dagen. Ik volg dan ook met regelmaat cursussen om nieuwe inspiratie op te doen.

De yogastudio run ik naast mijn fulltime baan als financieel beleidsadviseur bij een gemeente. Een gouden combinatie waarin ik mijn passie kwijt kan en er voor zorg dat ik zelf goed in balans blijf.

Missie en visie

Mijn visie is dat je niet persé lenig hoeft te zijn wil je yoga kunnen uitoefenen. Het is voor ieder lichaam geschikt. Het gaat er om dat je bewust raakt van je ademhaling, je gedachten en je bewegingen.
Mijn missie is om yoga toegankelijk te maken voor iedereen. Ik hoop dat steeds meer mensen die rust en ruimte gaan ervaren in hun lichaam én in hun hoofd.
Ik ben er van overtuigd dat wanneer je deze bewustwording meeneemt in je dagelijkse leven je (meer) tot bloei komt.

Yin Yoga Special

Meerdere keren per jaar geef ik een yogaspecial waarin we extra aandacht besteden aan de meridianen en houdingen die horen bij het seizoen.

Deze special sluiten we gezellig af met verse thee en huisgemaakte lekkernij.